OVER ZvA


In 2013 werd Zorg van Aafke door Aafke Feenstra opgericht. Nadat Aafke meer dan tien jaar met veel plezier werkzaam was in de zorg, verlangde ze naar meer. Haar doel is om verder te gaan in de individuele aandacht voor cliënten, gerichtere hulp bieden. ZvA stapt, soms letterlijk, de beleefwereld van een cliënt in om hen zo de beste hulp te kunnen verlenen. ZvA staat daarom bekend als gerenommeerde organisatie met een hoge gedrevenheid. Daar waar andere zorgaanbieders stoppen, zet ZvA nog een paar stappen extra. De client en zijn/haar leefwereld, individuele wensen en mogelijkheden zijn bij ZvA leidend voor het leveren van persoonsgebonden maatwerk.

Inmiddels bestaat ZvA uit een team van deskundige collega’s. Binnen dit team werken mensen met verschillende vakgebieden; een GGZ-agoog, gedragswetenschapper, pedagogisch medewerker, leraar speciaal onderwijs, begeleider specifieke doelgroepen en kwaliteitsmanager. Al deze medewerkers brengen hun eigen specialiteit en interesses mee; van een geschoolde dierentherapeut tot een muzikant en een ict’er. Daarnaast werken wij ook met vrijwilligers en stagiaires. Zij brengen ook hun eigen interesses en expertises mee waar cliënten van kunnen leren.

Toekomst
Het sociale zorglandschap is continu aan het veranderen. ZvA is een flexibele organisatie die zich elke keer aanpast aan de actuele veranderingen in de sector. Wij houden onze blik op het heden, maar ook zeker op de toekomst.

ZvA voldoet aan de kwaliteitseisen en keurmerken die nodig zijn.

Er zijn al vele cliënten met succes geholpen!

 

Als je gebruik maakt van ZvA heb je als cliënt een aantal rechten.
Privacyverklaring Klachten behandelingsproces

CONTACT

Ben je klaar om hulp te vragen? Wil je tijdens een vrijblijvend intakegesprek er achter komen wat wij jou kunnen bieden neem dan contact op. Bel of maak gebruik van onze contactformulier.

 

 

Contactgegevens

Aafke Feenstra

De Groene Ster 14 ( veld a)
8926 XE Leeuwarden

06 51806043
info@zvamaatwerk.nl

Contactformulier